Werken in de industriële apparatuurWerken in de industriële apparatuur


Over ons

Werken in de  industriële apparatuur

Welkom! Ik zal mezelf eerst even voorstellen: mijn naam is Jack, ik ben een senior die al jaren in een technische sector zit. Het klinkt namelijk niet spannend om industriële apparatuur voor binnenshuis te leveren, maar ik heb zoveel aparte gebeurtenissen meegemaakt dat het werk alleen maar met de dag leuker wordt. Dagelijks rijd ik rond in een bedrijfsvrachtwagen met allerlei huishoudelijke spullen die ik af moet leveren bij klanten. Natuurlijk help ik dan ook de industriële apparatuur naar binnen te brengen, want mijn hoge leeftijd zegt niks over mijn lichaam. Graag vertel ik hier meer over in mijn blog, dus kom snel een kijkje nemen voor meer informatie hierover!

Archief

Recente artikelen

Gebruikte kunststof pallets kopen: wat levert je dit op?
14 april 2021

Pallets zijn voor ondernemers, zeker in de transpo

Styrene: definitie, toepassingsmogelijkheden en voordelen
6 mei 2020

Wat is styrene eigenlijk? Een korte definitie Styr

Bestel plasticizers
3 december 2018

Bestel plasticizers   Wat is plasticizer? Pla

Haspels
9 mei 2018

Wanneer ik aan een haspel denk, denk ik aan die he

Vijverpomp
11 april 2018

Een mooie tuin met afwisselende planten, bomen, en

Gebruikte kunststof pallets kopen: wat levert je dit op?

Pallets zijn voor ondernemers, zeker in de transportwereld, de bouw en de industrie, erg belangrijk om hun producten te vervoeren of in een magazijnloods met stellingen op te slaan. Wanneer bedrijven wat groter zijn dan gemiddeld (en dus een grote opslagruimte hebben), heb je als bedrijfseigenaar al snel tientallen tot honderden pallets nodig om je werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.
Vroeger was het gebruik van houten pallets de norm in de bouw, industrie, het bedrijfsleven en de transportsector. Die trend is aan het verschuiven. Sinds een aantal jaar kiezen namelijk steeds meer ondernemers voor het opkopen van gebruikte kunststof pallets. Gebruikte kunststof pallets kopen heeft namelijk een groot aantal voordelen te bieden in vergelijking met houtpallets. Hieronder lees je waarom ook jij beter kunt kiezen voor gebruikte kunststof pallets kopen dan voor de traditionele houten uitvoering.

Minder kan op beschadiging van je goederen met gebruikte kunststof pallets

Een van de fijnste kenmerken van gebruikte kunststof pallets kopen is het gegeven dat je een stuk minder kans loopt op beschadiging van kwetsbare producten. Dit komt omdat pallets van kunststof geen spijkers en splinters bevatten, zoals bij pallets van hout wel het geval is. En dat betekent dat als je kwetsbare producten en goederen produceert, transporteert of deze moet opslaan in een loods, de kans op beschadigingen een stuk geringer is. Tel uit je winst!

Lange levensduur & een duurzame keuze

Gebruikte kunststof pallets gebruiken voor je onderneming betekent dat je als bedrijfsleider op meerdere niveaus kiest voor duurzaam ondernemen. In de eerste plaats gaat kunststof natuurlijk erg lang mee. Zonder bijzonder gebruik kun je met pallets van kunststof tientallen jaren vooruit. Houten pallets gaan over het algemeen een stuk minder lang mee en raken sneller beschadigd.
Nog duurzamer is het dat je kiest voor gebruikte pallets van kunststof. En dat is precies het fijne aan kunststof als materiaal: het kan bijna eindeloos hergebruikt worden. En dat is natuurlijk ook prettig voor ondernemers vanuit kostentechnisch oogpunt: hoe langer je pallets kunt gebruiken, hoe minder overheadkosten je hebt. Kunststof pallets zijn dan ook voor ondernemers een prima manier om wat extra te besparen op de bedrijfskosten. En die liggen vandaag de dag al hoog genoeg. Elke besparing is dan ook mooi meegenomen.

Gemakkelijk schoon te maken & vochtbestendig

Een van de meest ideale kenmerken van pallets van kunststof, is dat ze heel gemakkelijk te reinigen zijn. Met een hogedrukspuit kunnen kunststof pallets snel van stof, vuil en modder ontdaan worden. Daarbij is het natuurlijk ideaal dat kunststof goed tegen vocht kan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er vocht in de pallet trekt en tot schimmel en verrotting leidt.

Wil je graag meer informatie? Bezoek dan de website van Wipal B.V.